Kinderwens deel 2

De dokter belde met de uitslag van het bloedprikken. Ik was er al de hele week super zenuwachtig voor en nu heb ik eindelijk de uitslag.

Ik heb pcos. Er is een hormonale disbalans zoals ze dat noemen, maar geen extreme gelukkig. Het is niet zo ernstig dat er nu meteen iets aan gedaan moet worden. De volgende stap is dat ik eerst minstens tien kilo ga afvallen en daarna gaan we kijken naar een behandelplan. Pas dan is het verantwoord om zwanger te worden.

Tien kilo gaat mij echt lukken. Ik ga er 1000% voor vechten om dit snel te bereiken. Over een paar weken ga ik naar de diëtiste en ik hoop dat zij mij kan helpen. Misschien heeft ze super goede tips voor me of maakt ze een voedingsschema.

Ik voel me ontzettend gemotiveerd om af te vallen. Sowieso omdat ik heel erg ongelukkig ben met mezelf maar ook omdat ik echt graag zwanger wil worden.

Als je tips of tricks hebt omtrent het afvallen , deel ze dan alsjeblieft met me ! Ik ga geen shakes of afslankpillen gebruiken. Been there, done that. Ik wil op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Ik hoop snel te kunnen posten dat ik mijn doel heb bereikt.

Ik ga mijn kilo’s niet verliezen, ik ga ze voor eens en altijd kwijtraken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: