Ziaja focus on baby skin 

Ik heb de baby producten van Ziaja mogen testen, super gaaf! Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf en daarna mijn eigen ervaring.

Ziaja komt oorspronkelijk uit Polen maar wordt door het grote succes nu wereldwijd verkocht. De reden van dit grote succes is onder andere omdat de producten milieubewust worden gemaakt. De verpakkingen zijn bijvoorbeeld recyclebaar en de producten zijn allemaal gemaakt van natuurlijk ingrediënten.  Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij!
Ook bevat  60% van de producten geen parabenen. De producten zijn geschikt voor lichaam, gezicht en haar.

De baby producten bevatten geen alcohol en parabenen. Ook deze producten zijn eerst door vele testen gegaan voordat ze op de markt kwamen.

Ik heb deze producten mogen testen :

  • Ziaja baby zalf tegen luieruitslag

  • Ziaja kinderbadolie

  • Ziaja kinder shampoo

  • Ziaja body milk kinderen

  • Ziaja body and kids cream speciaal voor het gevoelige huidje

 

Over al de producten ben ik zeer tevreden! De baby producten had ik tot op heden nog nooit gebruikt maar ik blijf ze zeer zeker gebruiken in de toekomst.

De zalf tegen luieruitslag smeer ik bij elke verschoning op de billetjes van Aymee en ik merk dat ze hierdoor minder rood en geïrriteerd zijn. De body cream gebruik ik vaak voor haar wangetjes, deze zijn snel rood. Door het gebruik zijn haar wangetjes minder droog en dus minder snel rood en geïrriteerd! Ideaal voor het koude weer wat er nu aankomt. Breng het product bijvoorbeeld aan voordat je de kou ingaat!

Aymee heeft een erg gevoelig huidje en snel last van een droge rode huid. Door het gebruik van de bodymilk (lotion) merk ik dat ze minder last heeft van de droge rode huid die ze drie weken geleden nog wel had.

De shampoo is mijn favoriet! Hij ruikt lekker, smeert goed en prikt niet! Aymee vind water in haar oogjes heel erg eng, laat staan dat er dan ook nog is shampoo in haar ogen komt.. dat was altijd een groot drama. Met deze shampoo niet. Ook al komt er wat in haar oogjes, ze raakt er niet door in paniek omdat hij niet prikt. Ook zijn haar haren na het wassen super zacht en heeft ze mooie krulletjes. Het haar wordt niet pluizig na gebruik van de shampoo. Ook wordt haar hoofdhuidje niet droog na het gebruik. Kortom: het is een top product!

De bodyolie ruikt net zoals ál de andere producten lekker, het ruikt fris. Ik gebruik de bodyolie onder de douche. Hij schuimt, maar niet veel. Ook dit product vind ik erg fijn. Na het douche heeft Aymee vaak extra last van een droge huid maar na het gebruik van de bodyolie is dit echt minder.

Dus even samengevat, de producten zorgen ervoor dat Aymee een minder droge, rode en geïrriteerde huid heeft. De shampoo zorgt voor een mooie volle bos haar en de producten zijn allemaal fijn in gebruik. Ze ruiken lekker, smeren fijn en trekken snel in.

Wil je meer informatie over de producten of wil je de producten bestellen, ga dan naar http://www.ziajafocusonskin.nl !
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: