The perfect wedding

Het is woensdagochtend. Over iets meer dan een weekje weten we of wij de winnaars zijn van ‘’The perfect wedding’’. Ik kan bijna aan niks anders meer denken. Wanneer ik in bed lig om eigenlijk te gaan slapen, ben ik alleen maar aan het fantaseren over onze bruiloft. Met een hoop slapeloze nachten tot gevolg.

Maar wat houdt voor mij een perfect wedding eigenlijk in? 

Voor mij moet één ding centraal staan op onze bruiloft: liefde! De liefde voor elkaar en de liefde voor alle mensen om ons heen. Ik wil dat het een onvergetelijke dag is voor iedereen die aanwezig is. Gewoon met iedereen samen , lachen en misschien wel huilen. Ik wil dat iedereen geniet. Het moet een dag zonder zorgen worden waar alleen maar plek is voor positiviteit. Ik wil gek doen, dansen en zingen. Ik wil lekker eten en mooie foto’s maken. Ik wil gewoon samen zijn met iedereen die belangrijk voor mij is. Ik wil dat mijn vader mij weggeeft en ik wil mijn vriendinnen als bruidsmeisjes. Ik wil dat Aymee onze ringen draagt en een grote rol heeft op onze speciale dag.

Ik praat de hele tijd in ‘’ik-vorm’’ maar ik trouw natuurlijk niet alleen. Gelukkig is Anthony het met alles eens wat ik hierboven heb gezegd. Dat maken we ook niet vaak mee..

Er zijn een paar dingen die voor Anthony heel erg belangrijk zijn op onze trouwdag. Hij wil heel erg graag in een fort mustang arriveren op trouwlocatie. Ik wil Anthony echt pas zien bij het altaar dus hij zal zonder mij in die auto moeten rijden! Dat vind hij vast héél erg.. 

Ook wil hij een groots feest met leuke muziek en wil hij gewoon de hele avond kunnen dansen en zingen. Hij wil dat ik me die dag mooi voel en een jurk aanheb waar ik me echt lekker in voel. Natuurlijk sluit ik me daar helemaal bij aan! Dit zijn eigenlijk de enige eisen die Anthony heeft. Voor de rest vind hij het prima als ik alles bepaal. Super handig en fijn zo’n man!

Gelukkig zitten Anthony en ik op één lijn als het aankomt op onze trouwdag

Toen hij mij met nieuwjaarsavond ten huwelijk vroeg ging ik gelijk van alles opzoeken. Hoe gaat dat allemaal nou eigenlijk in z’n werk als je gaat trouwen, waar moet je allemaal rekening mee houden, hoeveel kost een bruiloft gemiddeld in Nederland? Allemaal dingen waar ik écht geen verstand van had. Ik schrok heel erg van de kosten van een bruiloft als je alles erop en eraan wilt. 

Als snel kwamen we tot de conclusie dat we echt wat water bij de wijn moesten gaan doen. Totdat ik per toeval op de wedstrijd stootte ‘’Win The Perfect Wedding T.W.V. 30.000 EURO’’’. Ik zag het en wilde eerste instantie niet mee doen. Bang dat ik te laat was met inschrijven (de wedstrijd was namelijk al een of twee weken in volle gang). Anthony drong aan en zei dat we het altijd konden proberen en wat ben ik blij dat ik voor één keer gewoon echt naar hem heb geluisterd! We hadden nooit durven dromen om in de top drie te komen.

Het feit dat we in de top drie staan is al een hele overwinning op zich

We zijn hier super trots op en heel erg blij mee. Natuurlijk gaan we nu wel voor de hoofdprijs. Ik gun iedereen het winnen van de bruiloft maar ik gun het ons ook, vooral na alles wat we samen mee hebben gemaakt. Ik heb jullie vorige week gevraagd om een zinnetje op te sturen met waarom jullie vinden dat wij moeten winnen. Daar kwamen zoveel ontzettend lieve en ontroerende reacties op. Ik besefte dat er heel erg veel mensen zijn die vinden dat wij het verdienen. Die liefde die wij van jullie allemaal krijgen doet ons zo goed! Dat koester ik diep in mijn hart. 

We zullen nog tot Valentijnsdag in spanning af moeten wachten

Dat klinkt nu als een onmogelijke taak maar natuurlijk gaat dat gewoon goed komen. Ik vind het echt super leuk dat jullie allemaal zo begaan zijn met ons en zal daarom ook zo veel mogelijk delen over het verloop van de wedstrijd! We hebben maandag namelijk opdrachten moeten doen en daar kregen we punten voor, ook hebben we punten van de jury gekregen, deze punten bepalen wie de winnaar is van The perfect wedding! We hebben deze punten nog niet gehoord dus dat maakt het extra spannend. Ik heb écht geen idee hoeveel punten we hebben gekregen van de jury en van de andere twee koppels weet ik dat natuurlijk ook niet.

Ik ga de komende week nog lekker fantaseren over mijn droombruiloft. 

Fantaseren jullie met ons mee? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: