Onze ervaring met “koopjes aap”

Een tijdje terug heb ik een pakketje binnen gekregen van koopjesaap! Door de vakantie hadden we vorige week pas tijd om het pakketje open te maken. In het pakket zaten een aantal super leuke dingen! Een puzzel en vingerpoppetjes.

Aymee vind de vingerpoppetjes het leukst. Dat komt omdat ze fantasie spel momenteel erg leuk vind en ze hele verhalen met de poppetjes kan spelen. Wat leuk is aan de poppetjes is dat ze ook gemakkelijk op een volwassen vinger passen. Ik kon dus gezellig mee spelen! Dat vind ik altijd fijn. Aymee heeft geen broertje(s) of zusje(s) om mee te spelen dus daarom wil ze vaak dat ik mee spel. Soms heb ik daar echt geen zin in maar ik moet zeggen dat ik deze poppetjes zelf ook leuk vind! Ik vind snel iets schattig, zo ook deze diertjes.

Laatst kwam een vriendje van Aymee hier spelen en samen maakte ze de puzzel open. Beide waren ze meteen heel erg enthousiast! Er zitten genoeg puzzel stukjes in voor twee kindjes. Dit is ideaal. Geen geruzie over wie het eerst mag puzzelen dus! Ze zaten super lief aan tafel te spelen samen. Wat leuk is aan deze puzzel is dat je er verschillende dingen van kan maken. Je kan er bijv een huis van maken, een kubus of een toren. Aymee begon meteen een toren te bouwen terwijl haar vriendje begon aan een huis.

Daarbij is de puzzel goed voor de cognitieve ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat speelgoed niet alleen leuk is maar ook educatief. Aymee is best goed in puzzelen vind ik en kan hier dan ook uren mee spelen.

Mijn ervaring met koopjesaap is top! De producten zijn heel erg goedkoop én ze hebben een ruim aanbod! De levering kan wel een aantal weken duren. Dat is natuurlijk lastig als je snel iets nodig hebt. Daarom is het handig om te bestellen wanneer het niet erg is als je er even op moet wachten. De producten worden goed verpakt bezorgd. Dat vind ik zelf ook belangrijk. Ik ga zeker vaker bestellen.

Neem eens een kijkje op de website! Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: