Mijn verhaal in YoungMothers magazine

Ik werd ongeveer een halfjaar geleden benaderd door iemand die vroeg of ik mijn verhaal wilde doen in een nieuw tijdschrift speciaal voor en door jonge moeders genaamd “YoungMothers”. Ik zei meteen volmondig ja en had mijn verhaal diezelfde dag nog geschreven en ingestuurd. Nu, een halfjaar later is mijn verhaal gepubliceerd!

Inmiddels zijn er wel wat dingetjes veranderd. Ik heb bijvoorbeeld helemaal geen moeite meer met het “iets voor mezelf” doen. Ik ben echt veel bezig met mijn blog en hier haal ik super veel energie uit.

YoungMothers magazine is o.a te koop bij Primera en Bruna. Lees snel mijn hele verhaal op de foto’s. Zijn deze onduidelijk? Klik dan op het kopje “magazine” boven aan mijn pagina en lees daar uitgebreid mijn verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: