Een brief voor ál de kerstmannen

Lieve kerstman,

Toen ik moeder werd heb ik mezelf op de tweede plaats gezet. Aymee staat op nummer een, en dat zal ze ook altijd blijven. Ik hoef geen cadeautjes voor mezelf, ik geef mijn cadeautjes liever aan Aymee. Ik wens voor haar geen poppenhuis of stoepkrijt. Nee, ik wens haar een gelukkig en gezond leven. Een leven zonder pijn en verdriet. Zonder angst en agressie. Is dat te veel gevraagd? Of is dat onmogelijk? Ik denk van niet. Je kan de wereld en de mensen die er leven niet beïnvloeden, ieder doet zijn of haar eigen ding. Wel kan ik Aymee leren hiermee om te gaan. Je kan pijn en verdriet niet voorkomen. Wel kan ik Aymee leren hier sterk in te staan. Dus kerstman, wil je Aymee dit geven? Wil je de tijd nemen om haar dit te leren? Dat zou geweldig zijn. Aymee verdient een gelukkig leven net als ieder anders mens op deze wereld. Als het kon zou ik wensen dat iedereen gelukkig was. Dan zouden er geen oorlogen etc zijn. Het is jammer kerstman, jammer dat mensen vaak alleen materialistische dingen wensen of willen in plaats van dingen zoals ik hierboven benoemde. Misschien is het een idee dat cadeautjes geven aan elkaar ook kan door complimenten te geven, elke dag. Of als we een keer per dag iets fijns, leuks, moois doen voor een ander. Kun je daar voor zorgen kerstman? Dat zou geweldig zijn. Ik wil niet hebberig over komen maar dit is mijn verlanglijstje. Dit is mijn verlanglijstje voor iedereen, niet alleen voor mezelf. Dit is wat ik wens. Voor jou en ook voor jou. Dit is wat ik wil voor jou kerstman.. want iedereen weet toch wie de kerstman is hé? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: