Een nieuwe start

Wij gaan verhuizen! We gaan een nieuwe start maken. Eindelijk, een nieuw huis wat nog leeg is. Waar ruimte is voor nieuwe frisse gebeurtenissen , momenten en gedachten. Een nieuw huis, een nieuw begin, een nieuwe start.

Dit huis was perfect voor ons twee en half jaar geleden. Alleen nu niet meer. Nu voelt het anders. We voelen ons hier niet meer thuis. Wanneer je huis niet meer als een thuis voelt weet je dat er iets niet goed is. Er zijn veel dingen gebeurd hier. Meer goede dan slechte dingen hoor, maar toch. Dit is het huis waar Anthony en ik voor het eerst zijn gaan samen wonen. Waar Aymee de eerste twee jaar van haar leven is opgegroeid. Hier heeft ze haar eerste stapjes gezet, haar eerste tandjes gekregen en haar eerste woordjes geleerd.

Een blanco papier, zo zie ik het nieuwe huis. Een nieuwe buurt waar we nieuwe mensen kunnen leren kennen. Met leuke speeltuintjes voor Aymee en een kinderboerderij voor de deur. Allemaal dingen waar we mooie nieuwe herinneringen mogen maken. Dit is goed voor ons, deze nieuwe start.

De verhuizing geeft ons de gelegenheid om dingen achter te laten hier in dit huis en alleen de mooie dingen mee te nemen. We kunnen de vervelende dingen achter laten. Ik heb er echt zin in om te gaan verhuizen! Ik heb deze verandering nodig. Soms kan een verandering goed doen, ik denk echt dat dit ons goed gaat doen. Het wordt ons huis. Het huis van Anthony, Aymee en ik. Het huis waar hopelijk over een tijdje een broertje of zusje voor Aymee op mag groeien . Het huis waar we voorlopig niet meer weg gaan. Het huis waar we alles naar onze wens kunnen maken.

Voor ons is het niet alleen ruilen van huis, het is zoveel meer dan dat. Het is de kans om dingen anders te doen. Het is de kans om opnieuw te beginnen. Het is wat wij als gezinnetje nodig hebben. Het is goed, het is perfect.

“It’s our house in the middle of the street”

2 gedachten over “Een nieuwe start

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: