Morgen mag je groot zijn, blijf vandaag nog even klein!

Twee jaar, al bijna twee jaar mag ik jou bij mij hebben. Mijn lieve Aymee. Twee jaar vol met emoties. Ik heb mij goed gevoeld, ik heb mij slecht gevoeld, verliefd, geliefd, alleen.. allemaal emoties. Maar er is een emotie die er toch echt uitspringt en dat is ; liefde.

Toen ik zwanger was voelde ik natuurlijk ook al veel liefde maar ik had niet gedacht dat die liefde elke dag meer en meer zou worden. Op een geven moment dacht ik zelfs : “ik wist niet dat mijn hart zo groot is.. zo vol met liefde”. Allemaal liefde voor Aymee.

Ze is echt bijzonder en uniek. Er is niemand zoals haar. Aymee is echt zichzelf. Soms vrolijk, soms boos, soms verdrietig. Vaak blij en speels.. ze wil alles ontdekken. Van zichzelf tot aan het eten van zand. Ze kan zo lekker vrolijk rond rennen en genieten van het leven. Prachtig is dat om te zien. Prachtig om te zien dat iemand nog zo puur en schaamteloos is maar ook prachtig gewoon omdat Aymee prachtig is.

Laatst was ik naar een medium en zij kon contact maken met opa, voor sommige misschien vreemd maar voor mij zo fijn en bijzonder. Ze citeerde opa “die kleine is jouw redding Audrey, ze is echt een geschenk” terwijl ze dit zei stroomde de tranen natuurlijk over mijn wangen.. ik huilde omdat opa het zei maar ook omdat het echt zo is. Aymee is een geschenk. Aymee is mijn redding. Mijn redding in de zin van dat ik door haar weer motivatie kreeg om dingen te doen, omdat ik door haar geniet van het leven.

Ik ben gezegend om élke dag te genieten van haar. Al twee jaar lang. Twee jaar lang mag ik kijken naar Aymee, mag ik haar ruiken, mag ik haar aanraken en mag ik van haar houden. Het idee dat ze pas twee is is heerlijk.. ik mag haar nog vele jaren zien opgroeien. Meer geluk bestaat er niet.

Terwijl ik dit schrijf zit Aymee lekker op de bank naar “Billy en Bambam” te kijken. We zijn net naar de winkel geweest en hebben al lekker ontbeten. Zo intens gelukkig ben ik nu. Ik kijk en zie daar een prachtig klein meisje zitten. Een ondeugend meisje die gisteren op de deur heeft getekend. Een lief meisje die mij elke dag knuffelt en kust. Gewoon een mooi mensje. Met alles erop en eraan.

Ik merk dat terwijl ik dit schrijf dat ik de woorden niet kan vinden die beschrijven hoeveel ik van haar hou. Mijn liefde voor Aymee is niet met woorden te omschrijven. Het is zoveel meer dan dat. Toch probeer ik het wel. Woorden kunnen zo krachtig en prachtig zijn. Ik ben niet de enige die zo lovend over Aymee denkt. Ik ben een van de vele.

Hieronder staan woorden, mooie woorden voor Aymee. Gewoon omdat iedereen mag lezen hoe geweldig Aymee is. Ook omdat ze vandaag jarig is. Dit zijn die cadeautjes waar ik het laatst over had. Deze krachtige, prachtige woorden zijn een extra cadeautje aan jou Aymee.

“Lieve Aymee, gefeliciteerd met je tweede verjaardag. We maken er vandaag een fijne dag van, een dag om nooit te vergeten. Elke dag met jou is een dag om nooit te vergeten. Ik hou van jou en ik ben er super trots op dat ik jouw moeder ben. Ik ben gezegend met een kindje zoals jij. Wanneer je ouder bent laat ik alles wat ik heb geschreven aan je lezen, ik hoop dat je dan voelt wat ik nu voel. Trots, liefde en geluk. Nogmaals gefeliciteerd Aymee. Op nog veeeeele jaren samen! Liefs mama”

“Lieve Aymee,
Elke keer kijk ik er weer naar uit om jou te zien, dat lief, vrolijk, eigenwijs, knap, slim meisje dat alweer 2 jaar wordt! Wat gaat de tijd snel en wat is het leuk om jou je zo te zien ontwikkelen, te zien ontdekken. Ik hoop dat er nog een mooie ontdekkingsreis op jou wacht.  Tot de volgende knuffel vriendinnetje ❤ Liefste tante Jennifer”

“Nooit gedacht dat ik zoveel zoveel van jou zou gaan houden. Ik hoop dat ik jou altijd zal blijven zien en jou later alles kan geven! Love you kleintje ❤ Liefs, tante Celine”

“Als ik Aymee zie, wordt ik altijd vrolijk, nee kinderlijk eerder, of eigenlijk beiden. Aymee nodigt mij altijd uit om met haar mee te spelen. Hierdoor wordt ik niet alleen uitgenodigd om met haar mee te spelen, maar ook net zoals haar ook verwonderd te zijn en “wauw” ervaringen te krijgen. Het is erg fijn om Aymee niet alleen als klein kind te kunnen ervaren, voelen, zien..maar ook om het kleine kind in mezelf vrij te kunnen geven. Ik ben Aymee erg dankbaar dat ik haar en mezelf mag leren kennen. Ik zou zeggen Hurre hurre..! Liefs, opa Ron”

 

“Liefste Aymee, nooit had ik kunnen bedenken hoeveel liefde ik kan voelen voor een kleindochter. Je bent het mooiste liefste grappigste bijzonderste meisje. Zo puur…. Ik ben zo ontzettend rijk met jou als pareltje…. Je laat mij stralen. Ik vind jou om op te vreten. Liefs, oma pascale xxx”

“Waar kan een kleindochter,  oma en opa gelukkig mee maken. Met een achterkleinkind. Dat ik dit nog mee mag maken, vier generaties een achterkleindochter. De mooiste de liefste op heel de wereld. Mijn poppetje en opa noemt haar zijn grootste vriendinnetje. Een heel trotse overgrootoma. Liefs van oma Marijke en opa Willem”

 

“Ongelooflijk maar waar 2 jaar geleden zagen we jouw lief gezichtje voor de eerste keer . Lieve aymee dank je wel dat ik je oma mag zijn .jij brengt het beste naar boven in iedereen hartelijk gefeliciteerd xje jouw trotse oma Anita <3”

 

“Lieve mooie Aymee 8 september wordt je alweer twee. Dat zijn 730 dagen en 104 volle weken daar mag een versje niet aan ontbreken;  als je later een dametje bent met opgestoken krulletjes en allerlei leuke spulletjes, hooggehakte schoentjes, pantoffels met pompoentjes, een jurkje van zij, denk dan ook eens aan mij. Aymee hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag! Opa Frank en oma Corrie <3”

 

“Aymee houd van ijsco’s krijgt altijd stiekem snoepjes van ome jeffrey en dat weet ze heel goed ze is spontaan en heeft veel energie. Liefs ome Bulletje ”

 

“Alweer 2 jaar wat vliegt de tijd je hebt al zoveel geleerd je bent zo slim en lekker druk aanwezig. Ik ben zo trots dat ik jou tante Kima (zoals je zelf altijd zegt) mag zijn. Je bent het allermooiste meisje dat er is dat mag je nooit vergeten ”

De foto’s staan niet op op de goede volgorde maar dat maakt niks uit. Een vogelvlucht van het afgelopen jaar. De groei van Aymee. 

 

Wist je dat je op mijn facebook pagina up to date kunt blijven van de nieuwste blogs? JA, goed bezig. Nee? Snel ‘ns een kijkje nemen dan!

Eén opmerking over 'Morgen mag je groot zijn, blijf vandaag nog even klein!'

  1. Lieve Aymee, ik ken je niet en eigenlijk ook wel. Ik voel je energie en wat mag jij gezegend zijn met zo’n lieve, warme ouders, opa en oma en alle andere trotse familie. Ik wens je nog heel veel gezonde, liefdevolle jaren toe met een lach waar iedereen blij van word. Happy Birthday lieve dame! 😘❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: