Liefde, alles is liefde!

‘Lieve ik,

Deze brief is speciaal voor jou. Ik wil je iets vertellen. Ik wil je vertellen dat je heel erg bijzonder bent. Ook wil ik je zeggen dat ik trots op je ben. Er zijn dagen dat je je wat minder voelt maar dat mag, dat is echt niet erg. Deze dagen horen er gewoon bij en het is aan jou wat je ermee doet. Er zijn dagen dat je huilt omdat het allemaal te veel is, ook dit mag.. welke emotie je ook voelt, laat het gewoon lekker zo zijn. Voel je niet schuldig als je een mindere dag hebt, het maakt niet uit. Die mindere dagen, zoals ik ze maar even noem, zijn er véél minder dan de leuke en mooie dagen. Die mindere dagen maken je sterker, je voelt iets en je kunt er iets van leren. Ik ben trots op jou, want dit doe jij.

Moeder zijn is niet altijd makkelijk, er zijn dagen dat je het gevoel hebt je het allemaal niet meer weet. Moeder zijn betekend niet dat je altijd alles perfect moet doen.. in tegendeel zelfs.. moeder zijn betekend leren en groeien in het leven. Moeder zijn betekend jezelf wegcijferen voor een ander. Moeder zijn betekend héél erg veel. Moeder zijn gaat vanzelf maar ook weer niet. Je moet vallen en opstaan. En ik vind dat jij dit hartstikke goed doet. Je valt en je staat weer op. Ik heb er respect voor hoe je alles doet en aanpakt. Je staat er toch maar weer elke dag. Het leven geeft je cadeautjes maar ook moeilijkheden en deze moet je accepteren. Je moet accepteren hoe je leven loopt en dat doe jij. Heb je een rot dag? Oke.. morgen beter. Heb je ‘’fout’’ gehandeld met Aymee? Ach, dadelijk weer een kans.

Je kan blijven groeien, elke dag kun je nieuwe dingen leren. Ben alsjeblieft niet zo onzeker over jezelf. Dit is zo’n zonde en gewoon echt niet nodig. Je bent het waard, geloof dit nou maar!

En eigenlijk besef ik nu dat ik deze brief niet alleen voor mezelf schrijf, ik schrijf deze brief voor iedereen..

Iedereen die dit leest, deze brief is voor jou. Je bent het waard, je hoeft niet onzeker te zijn. In tegen deel zelfs, hou van jezelf en je zal merken dat het leven dan ineens veel mooier is. Lach, en het leven lacht je toe. Ook als je geen moeder bent is deze brief voor jou. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier dus jij ook. Ik zou willen dat ik iedereen een tover drankje kon geven, een drankje zodat iedereen van zichzelf kan houden.

Ik hoop écht terwijl je dit leest dat je beseft dat ik je een mooi mens vind. Van binnen en van buiten. Het leven kan zo ontzettend mooi zijn, het is wat je er zelf van maakt. Dus lieve iedereen, ik wil je iets vertellen.. : Begin de dag met het houden van jezelf. Elke dag, elke seconde van de dag. En begin er nu mee. Hou van jezelf want dat is waar het in het leven omdraait. Liefde, alles is liefde

 

3 gedachten over “Liefde, alles is liefde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: