Als ik aan liefde denk dan denk ik aan jou!

Liefde betekend voor mij dat je een ander respecteert zoals hij is. Dat je een ander in zijn waarden laat. Dat je iemand mooi vind. Dat je vlinders in je buik krijgt als je iemand ziet. Dat je van iemand houdt. Dat je alles zou doen voor een ander. Dat je bereid bent jezelf af en toe weg te cijferen voor de ander. Dat is voor mij liefde. Dat en nog veel meer. Dat is wat ik voel voor jou. Al die mooie dingen en nog meer.

Vandaag zijn we vijf jaar samen. Vijf hele jaren.. dat zijn 1826 dagen! Zoveel dagen zijn we al samen. Het moment dat je vroeg of ik ‘iets’ met je wilde vergeet ik nooit meer. Ik stond bij mijn oma buiten voor de deur. Je stond daar met een flesje ‘David Beckham’ parfum in je hand. Een roze flesje. Je gaf die aan mij en begon te lachen. Ik stond daar, wetende wat er ging gebeuren, verlegen om mij heen te kijken. ‘Waarom duurt het zo lang..’ dacht ik nog. Ik vond het super spannend.. Uiteindelijk vroeg ik: ‘waarom lach je?’. Je antwoordde : ‘ik wil iets vragen maar ik durf het niet’. Ik lachte naar je en toen vroeg je : ‘wil jij iets met mij?’. Ik lachte naar de grond en zei super verlegen ‘ja natuurlijk’. Daar stonden we dan met twee meter tussen ons in. Super verlegen te lachen en kijken naar elkaar. Ik vijftien jaar oud en jij zeventien jaar. Uiteindelijk knuffelde we elkaar en ging ik weer bij mijn oma naar binnen. Gewoon omdat het super ongemakkelijk was. Wel op een leuke manier. Ongemakkelijk omdat we niet wisten wat we moesten doen. Allebei hartstikke jong en verliefd. Super spannend dus.

Nu zijn we vijf jaar verder en jeetje wat is er veel gebeurd de afgelopen jaren. Het is een tijdje ‘uit’ geweest tussen ons. Eigenlijk heb je mij op 17-07-2012 verkering gevraagd maar omdat het uit is geweest tellen we vanaf de 21ste. Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dat is misschien nog wel dat kleinste onbelangrijkste wat er is gebeurd. Iets wat toen (begrijpelijk) voor veel drama zorgde is nu totaal niet meer belangrijk. We hebben allebei soms geen handige keuzes gemaakt maar toch zijn we nog samen en houden we van elkaar. We bleven achter elkaar staan. En dit is echt heel erg lastig geweest af en toe, we hebben veel gehuild en geschreeuwd naar elkaar. Uit onmacht omdat de ander dan een vervelende keus maakte maar we elkaar niet kwijt wilde raken. En kijk ons nu eens, we zijn er samen keer op keer uitgekomen!

Je hebt mij een prachtige dochter gegeven waar ik je nog elke dag dankbaar voor ben. Elke ochtend opnieuw als ik wakker wordt door Aymee ben ik je dankbaar. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben. Ik heb er zoveel respect voor dat je voor ons werkt. Voor ons gezin. Je gaat elke ochtend werken ondanks dat je moe bent en veel pijn hebt. Je bent er voor ons. Ik meen het als ik zeg dat ik trots op je ben en ik wil dat je dat nooit vergeet. Ik hou echt ontzettend veel van je en ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet. Die dag vergeet ik nooit meer. Er is een reden dat wij elkaar hebben gevonden en dat is omdat we veel van elkaar kunnen leren. Wij kunnen elkaar laten groeien. Samen hebben we super veel overwonnen en doorstaan. Bedankt dat je dit allemaal hebt gedaan met mij. Bedankt voor al de mooie ervaringen. Bedankt voor al de gelukkige momenten.

Lieve Anthony, vijf jaar.. dat is lang hoor. Ik hoop dat er nog vele jaren bij mogen komen. Natuurlijk gaan we nog moeilijkheden tegen komen maar ik ben er van overtuigd dat we ook deze gaan overwinnen. Liefde overwint alles. Ik weet dat je soms gek van mij wordt omdat ik gewoon veel aandacht vraag maar ik weet ook dat je er achteraf altijd om kan lachen. Wat ons, ons maakt is het feit dat we echt veel hebben doorstaan en dat weten veel mensen. Ik weet dat er werd verwacht dat wij het niet zo lang vol zouden houden. Maar wij kunnen dit. Wij konden dat en we kunnen alles wat er nog komen gaat. Samen zijn we sterk. Samen hand in hand lopen we door het leven met Aymee tussen ons in . Het geschenk wat ons nog dichter bij elkaar heeft gebracht. Aymee is een klein engeltje. Jij en ik weten allebei dat Aymee de reden is dat we door zijn gegaan met vechten.

Ik hou van jou en ik hou van álles van jou. Toen ik ‘JA’ zei ongeveer vijf jaar geleden zei ik dat tegen alles. Tegen de mooie verliefde momenten maar ook tegen de moeilijkheden, ruzies en tranen. Dat hoort erbij en het is het waard. Jij bent het waard!

You’re worth it and you are simply amazing.

Dit is ‘ons’ liedje uit ons leven. Bedankt voor alles wat je mij hebt gebracht in het leven. Bedankt lieve Anthony, gewoon omdat je in mijn leven bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: